Välkommen till Sommarbandyskolan!

västerås sommarbanyskolaSommarbandyskolan är ett sommarläger för idrottsintresserade ungdomar i åldrarna 7-15 år. Vi är en ideell förening som arbetar för att ge ungdomar en möjlighet att skapa nya vänskapsband, att få uppleva naturen och att få utmana sig själva och bli bättre på idrott. Vi består av 12 ledare och en kock som alla brinner för att ge ungdomar möjligheten till en hälsosam och aktiv livsstil.

Sommarbandyskolan startade som ett projekt för att få ungdomar möjligheten att fördjupa sina idrottsförmågor under sommaren, och populariteten ledde till att vi fortsatte med lägret.

sommarskolan lär dig spela bandyUnder tre veckor bor ni hos oss här i Västerås. Ungdomarna fördjupar sig i bandy, både i teori och praktik, men får möjlighet att pröva på allt vi har att erbjuda; vilket inkluderar bland annat fotboll, väggklättring och att paddla kanot.  Under regniga dagar finns tillgång till idrottssal och andra aktiviteter inomhus.

Vi välkomnar ungdomar som vill fördjupa sin bandyförmåga såväl som intresserade nybörjare, det viktiga är att du är entusiastisk och villig att göra ditt bästa, och ha kul!

Lägret är tänkt att vara en säker och positiv upplevelse för ungdomar och därför har vi nolltolerans för mobbning och diskriminering av alla slag.

Tack till våra sponsorer som år efter år hjälper oss ha igång skolan. Försäljaren av papper online epaper.nu som varit med sedan starten av sommarbandyskolan. Ett tack till oluff.se också som varit med i flera år och hjälpt oss utveckla organisationen och utvecklingen av projektet. Tack vare er och många fler har vi kunnat spela bandy på sommaren och hjälpt Sveriges ungdom samtidigt.

Hemsidan är skapad i samarbete och samråd med  it-konsulten.se och marknadsforingsocialamedier.se. Tack för ert bidrag till att göra bandy-älskade ungdomar glada.