sommarskolans bandy i västeråsDeltagarna bor på lägret i en av de två stugorna som finns tillgängliga. Innan de kommer måste de välja om de vill stanna i 1, 2 eller 3 veckor. Vi hoppas att så många som möjligt vill stanna i alla 3 veckorna, och vi har begränsat antal platser för de som vill stanna en kortare tid. Det är därför bra att anmäla sig så tidigt som möjligt. Det är också viktigt att anmäla eventuella allergier eller matpreferenser.

Maten som serveras är god såväl som nyttig och är tänkt att ge deltagarna energi och ork. Vi vill ge deltagarna en stor variation och serverar därför helvegetariskt en dag i veckan, och för de som anmäler allergier och matpreferenser i förväg gör vi vårt bästa för att erbjuda hälsosamt, gott och mättande alternativ. Förutom frukost, lunch och middag finns frukt tillgängligt hela dagen och mackor och annan kvällsmat serveras innan läggdags. Under filmkvällarna bjuder vi på popcorn och andra snacks.

Deltagare behöver inte ta med sig mat eller snacks, men det om de vill göra det så är det tillåtet.

Sommarbandyskolan har nolltolerans för mobbning och diskriminering. Om någon bryter mot detta riskerar de att bli hemskickade. Vi vill att deltagare av olika religion, bakgrund, sexuell läggning och könsidentitet ska känna sig välkomna.

Deltagarna förväntas anlända vid lägret mellan kl. 9 -12 eller mellan kl. 13-16 första dagen på lägret. Detta för att de inte anländer mitt när vi äter. Det är viktigt att anmäla i förväg om ni planerar anlända under förmiddagen eller eftermiddagen så att vi kan förbereda lunch för de som anländer under förmiddagen. Hämtning sker under samma tider under deltagarens sista dag. Datum för hämtning och lämning varieras för år till år men lägret sker vanligen under de tre första veckorna i juli.

Har du frågor kan du mejla oss på info@sommarbandyskolan.se.