Lucas, 12 år

sommarbandyskolan deltagareJag har åkt till Sommarbandyskolan i Västerås tre gånger och tycker att det är jättekul! Jag tycker om innebandy och har blivit mycket bättre tack vare lägret. Jag lär mig massa och längtar alltid till det. Man får göra så många coola grejer mer än bara bandy, typ paddla kanot, bada, grilla och sånt. Alla ledare är jätte schyssta och jag vill själv vara ledare här när jag är äldre!

Mohammad, 18 år

Sommarbandyskolan är bästa lägret för idrottsintresserade. Lärarna är grymma och alla ledare är schyssta. Jag har skaffat många nya vänner som jag träffar resten av året också, och jag har förbättrat min bandy teknik enormt. Maten är asnyttig också men det är okej att packa med chips och sånt så det är lugnt.
Även ifall mina handskar gick sönder rätt så fort så fick jag låna ett par super bra kosa hndskar!

Alva, 16 år

Jag har åkt hit en gång men jag vill åka igen för det var jättekul! Jag kunde ingen bandy innan men nu kan jag det och jag har lärt mig att paddla kanot handskar från kosaockså! Det var regnigt några dagar jag var där men då fick jag göra vänskapsarmband jag gav till mina kompisar. Det fanns pärlor också så jag tyckte att det var kul när det regnade också. Filmkväll var kul för vi såg på jätteroliga filmer.

Emma, 17 år

Sommarbandyskolan är det bästa lägret jag varit på eftersom jag gillar idrott och sport. Framförallt bandy såklart. Jag gillar fotboll mest men det var ändå bra och jag börjar tycka om bandy mer. Ledarna finns alltid där och hjälper till om man behöver hjälp. Det är coolt för det finns klättervägg och en trevlig badplats och massa olika saker att göra. Maten var god också, jag är allergisk mot gluten men det var inget problem och jag fick bra mat ändå!